Trustpilot
top of page
Airbrush tattoo stitch Suzy’s Rainbow Dreams

Het alternatief voor een echte tatoeage!

Bij Suzy's Rainbow Dreams streven wij ernaar om feestjes en evenementen kleurrijker te maken met onze magische designs. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van schminken en geen enkel ontwerp is voor ons te gek! Zo maken wij ook tijdelijke tattoos met inkt op alcoholbasis. Deze airbrush tattoos zijn een geweldige manier om jouw gasten te versieren met prachtige ontwerpen. Ze kunnen er echt uitzien, maar blijven slechts enkele dagen op de huid zitten. Het is dus een uitstekend alternatief voor een echte tattoo! Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder, wij vertellen je graag wat meer.


Geschikt voor (bijna) het hele lichaam
Onze airbrush tattoos kunnen op het gehele lichaam worden aangebracht, behalve op het gezicht. Met behulp van een luchtcompressor brengen wij de tattoo professioneel en nauwkeurig aan. De inkt is waterproof en na en paar dagen vervaagt de tattoo vanzelf. Je kunt ons dus gerust boeken voor jouw zwemfeest of schuimparty! Maar ook voor al jouw andere feesten en evenementen zijn wij beschikbaar! Of het nu gaat om een kinderfeestje, festival, bedrijfsfeest, jubileum of wat dan ook, onze schminkers zorgen voor een ervaring die niemand snel zal vergeten.


Custom sjablonen en UV-kleuren
Wij werken met inkt van hoge kwaliteit en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om custom sjablonen te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een custom logo, waardoor jouw bedrijf of merk nog meer opvalt! Alle andere ontwerpen zijn uiteraard ook mogelijk! En wat dacht je van onze UV-designs? Hiervoor werken wij met speciale neon UV-schmink, die oplicht onder UV-licht of blacklight. Het zorgt voor een opvallend en spectaculair effect, waardoor jouw feest of evenement een extra dimensie krijgt! Of jouw gasten nu jong of jong van geest zijn, het maakt ons allemaal niet uit. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar!
 

Contact
Onze tijdelijke tatoeages zorgen niet alleen voor een kleurrijke ervaring, maar ook voor een bijzonder aandenken aan jouw feest of evenement. Voor meer informatie of het bespreken van jouw opdracht kun je ons bellen op 085-0004722. Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail en het contactformulier op deze website. Graag tot snel!

Airbrush tattoo

Neon UV schmink is een type schmink dat oplicht onder blacklight of UV-licht. Het geeft een opvallend en spectaculair effect op feesten, festivals en andere evenementen. De schmink is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gebruikt om allerlei ontwerpen en patronen te maken, van simpele lijnen tot ingewikkelde motieven. De schmink is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen met water en zeep. Het is populair bij zowel volwassenen als kinderen en kan worden gebruikt voor creatieve make-up looks, kostuums en themafeesten. 

bottom of page
Trustpilot