Trustpilot
top of page

Glamour op je arm!

Bij Suzy's Rainbow Dreams voegen we met onze prachtige glitter tattoos in allerlei kleuren een vleugje glamour toe aan jouw event.

Deze glitter tattoos zijn een geweldige manier om jouw gasten te versieren met prachtige ontwerpen. Ze glinsteren prachtig en blijven enkele dagen op de huid zitten.  Je kunt er zelfs mee zwemmen of douchen!


Geschikt voor (bijna) het hele lichaam
Onze glitter tattoos kunnen op het gehele lichaam worden aangebracht, behalve op het gezicht. Met behulp van speciale cosmetic grade huidlijm brengen wij de tattoo professioneel en nauwkeurig aan. Er is ruime keuzen uit allerlei kleuren glitter. Die hebben we zelfs in Neon en pastelkleuren.

De glitter tattoo is waterproof en na en paar dagen vervaagt de tattoo vanzelf.

Of het nu gaat om een kinderfeestje, festival,
bedrijfsfeest, jubileum of wat dan ook, onze schminkers zorgen voor een ervaring die niemand snel zal vergeten.


Custom sjablonen en UV-kleuren
Wij werken met lijm en cosmetic grade glitter van hoge kwaliteit en daarnaast bieden wij de mogelijkheid om custom sjablonen te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een custom logo, waardoor jouw bedrijf of merk nog meer opvalt! Alle andere ontwerpen zijn uiteraard ook mogelijk! En wat
dacht je van onze UV-designs? Hiervoor werken wij met speciale neon glitters, die voplichten onder UV-licht of blacklight. Het zorgt voor een opvallend en spectculair effect,
waardoor jouw feest of evenement een extra dimensie krijgt! Of jouw gasten nu jong of jong 
van geest zijn, het maakt ons allemaal niet uit. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan graag voor je klaar!


Contact
Onze tijdelijke tatoeages zorgen niet alleen voor een kleurrijke ervaring, maar ook voor een bijzonder aandenken aan jouw feest of evenement. Voor meer informatie of het bespreken van jouw opdracht kun je ons bellen op 085-0004722. Daarnaast zijn wij bereikbaar via e-mail en het contactformulier op deze website. Graag tot snel!

Glitter tattoo

bottom of page
Trustpilot