Trustpilot
top of page

Een schminker inhuren voor jouw feestje?

Organiseer jij een festival, bedrijfsfeest, kinderpartijtje of een ander feest en wil je een professionele schminker inhuren? Je hoeft niet verder te zoeken, je hebt Suzy's Rainbow Dreams gevonden! Wij zijn gespecialiseerd in het schminken met splitcakes en rainbowcakes, en zorgen voor een betoverende ervaring voor al jouw gasten. Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder, wij vertellen je graag wat meer.

Alle designs zijn mogelijk

Schminken is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen! Een schminkartiest is dan ook een perfecte en kleurrijke aanvulling op jouw evenement. Zeker bij themafeesten zoals een kerstfeest, Halloweenparty of Sinterklaasfeest kan een professionele schminker eigenlijk niet ontbreken! Ook zijn wij te boeken voor een kinderfeestje aan huis of op welke locatie dan ook, waar wij de jarige Job of Jet versieren met prachtige glitters en regenboogdesigns, en uiteraard ook alle andere kindjes! Voor ons is geen design te gek. Van prinsessen tot superhelden en unicorns, wij kunnen alles creëren wat jouw gasten willen. Ook custom logo’s behoren tot de mogelijkheden. En willen jouw gasten écht opvallen? Dan kunnen zij kiezen voor onze speciale neon schmink die reageert op UV-licht of blacklight, waardoor het gezicht letterlijk oplicht! Voor de finishing touch hebben wij ook nog UV-festivalglitter. Kortom, we hebben alles in huis om te zorgen voor een onvergetelijke en kleurrijke beleving!

Schmink van hoge kwaliteit

Het maakt ons niet uit of je jong of jong van geest bent, al hanteren wij wel een minimumleeftijd van 2 jaar. Wij beschikken over een volledige eigen set-up en voor buitenevenementen kunnen wij ook zorgen voor een easy-up tent van professionele kwaliteit! Onze schmink is van het merk Fusion, deze verf is op waterbasis, droogt snel op en is makkelijk te verwijderen. Bovendien is de schmink veganistisch, glutenvrij, parabenenvrij, parfumvrij en niet getest op dieren! Dankzij het gebruik van splitcakes en rainbowcakes kunnen wij snel schminken; wij zijn gemiddeld 2-3 minuten per persoon bezig! Dus, als jij een professionele schminker wil inhuren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de regio Utrecht, maar wij zijn te benaderen voor iedereen in Nederland. Van Rotterdam tot Nijmegen en van Maastricht tot Amsterdam.

 

Neem jij snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw feestje?

Contact

Voeg wat kleur toe aan jouw evenement of feestje en boek het team van Suzy's Rainbow Dreams voor eenonvergetelijke ervaring. Heb je vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Neem dan
contact met ons op. Je kunt ons bellen op 085-0004722 of een e-mail sturen, maar wij zijn ook
bereikbaar via het contactformulier. We kijken ernaar uit om jouw evenement kleurrijk te
maken met onze schminkkunsten!

Onze klanten:

bottom of page