Trustpilot
top of page
Neon glow face paint eyedesigns door Suzy’s Rainbow Dreams

Een absolute showstopper!

Stap binnen in de betoverende wereld van Suzy's Rainbow Dreams, waar Neon schmink tot leven komt en jouw look transformeert tot een stralend kunstwerk! Bij ons draait alles om het creëren van opvallende, levendige looks die de aandacht trekken op elk feest, festival of evenement.

Onze Neon schminkdienst biedt een scala aan mogelijkheden om jouw stijl te laten oplichten. Of je nu op zoek bent naar een futuristisch neon-eyedesign, een opvallende body paint voor een fotoshoot of een gedurfd design voor een nachtclub, onze deskundige schminkartiesten staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Bij Suzy's Rainbow Dreams gaan we verder dan alleen maar schmink op je gezicht aanbrengen. We streven ernaar om een ervaring te creëren die je nog lang bij zal blijven. Onze professionele artiesten werken nauw met je samen om de perfecte look te ontwerpen die past bij jouw persoonlijkheid en het thema van het evenement.

Onze Neon schminkproducten zijn van de hoogste kwaliteit en garanderen een langdurige en heldere kleur. Of je nu kiest voor een subtiel accent of een gedurfde, oplichtende stijl, wij hebben de expertise en het assortiment om aan al jouw wensen te voldoen.

let op: voor het glow effect is blacklight/uv-licht noodzakelijk!

Dus waar wacht je nog op?

Laat je inspireren door de magie van Neon schmink bij Suzy's Rainbow Dreams en straal als nooit tevoren!

Verlicht je look met de onderscheidende Neon schminkdienst van Suzy's Rainbow Dreams. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw unieke, oplichtende stijl te creëren.

(let op: schmink op het gezicht is vanaf 3 jaar. Vanaf 2 jaar is een design op de arm mogelijk. Dit in verband met de gevoeligheid van de hele jonge huid.)

Neon Glow paint

bottom of page
Trustpilot